Waarom wordt er geen benchmark getoond voor mijn dossier?

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom we geen benchmark voor jouw dossier kunnen tonen.

• Controleer onder je profielinstellingen of het vinkje Anoniem delen met EnergieID en anderen aangevinkt is.
  • Controleer de instellingen van je dossier en vul ontbrekende gegevens (aantal personen en de bruikbare vloeroppervlakte) aan.
  • Controleer of je voor de geselecteerde periode over voldoende meetgegevens beschikt.
  • Het is mogelijk dat er in je regio niet genoeg vergelijkbare dossiers zijn om de privacy te garanderen en een geldige benchmark aan te bieden.

Meer over benchmarking