Een vergeten wachtwoord herstellen

Als je jouw wachtwoord bent vergeten, volg dan deze stappen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

• Klik vanaf de inlogpagina op Wachtwoord vergeten?
  • Vul je e-mailadres in en druk op Versturen. Gebruik het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent op EnergieID.
  • Controleer je e-mailpostvak. EnergieID stuurt onmiddellijk een bericht naar het e-mailadres van je account.
  • Klik op de resetlink in de e-mail.
  • Kies een nieuw wachtwoord.
Belangrijk

De link om je wachtwoord te resetten in deze e-mail is slechts beperkt geldig. Als je op de link klikt en er gebeurt niets, vraag dan een nieuwe resetlink aan en gebruik deze zo snel mogelijk.