Een digitale meter koppelen aan je dossier

Heb je een digitale meter, omvormer of real-time monitor? Dan kan je apps en services zoals Fluvius, Smappee, SolarEdge en SMA koppelen met je EnergieID-dossier en al je gegevens op één plek verzamelen.

Apps toevoegen

Het is heel eenvoudig om een app aan je dossier toe te voegen:

1. Klik op de Apps-knop in het menu van je dossier om de lijst met apps te openen.
  2. Kies de app die je wilt koppelen en klik vervolgens op Activeren.
  3. Login met je app-account.
  4. Voor de meeste apps kies je vervolgens het EnergieID-dossier waarmee je integreert en bepaal je welke meetgegevens je wenst toe te voegen aan je dossier.
Belangrijk

In de gratis versie van EnergieID kan je tot twee apps koppelen aan je dossier. Premium gebruikers kunnen een onbeperkt aantal apps aan hun dossier koppelen.

Meer informatie