2-Wire HTTP

Beschik je over een 2-Wire energiemeter met centrale webserver? Dan kan je met behulp van de 2-Wire HTTP integratie je meetgegevens doorsturen naar EnergieID.

Deze integratie ondersteunt volgende upload intervals:

• 24 h
  • 5 min + 24h

Hoe configureer ik mijn lokale 2-Wire webserver?

Zodra je de 2-Wire HTTP integratie activeert krijg je een HTTP Domain en unieke DIR toegewezen. Beide waarden heb je nodig om je 2-Wire webserver te configureren.

1. Ga naar de instellingen van je lokale 2-Wire webserver.
  2. Vul het HTTP Domain en de unieke DIR in.
  3. Kies 5 min + 24h of 24 h als upload interval
  4. Druk op Bewaren om je instellingen op te slaan.
  5. Druk vervolgens op de TEST-knop. EnergieID ontvangt nu jouw eerste file upload en kan hierdoor de lijst van beschikbare meetpunten samenstellen.
  6. Vernieuw de pagina van je 2-Wire HTTP integratie en kies vervolgens welke meetpunten je effectief wenst toe te voegen aan je dossier. Geef extra informatie over de gegevensstroom indien daarom gevraagd wordt.
INFO

Momenteel worden niet alle 2-Wire metingen ondersteund in EnergieID. De ondersteuning is beperkt tot de hoofdstromen van elektriciteit, aardgas en water.