Je EnergieID-account afsluiten

Als je EnergieID niet langer wenst te gebruiken, volg dan deze stappen om je account af te sluiten.

• Klik op Instellingen in het keuzemenu onder je profielpictogram.
  • Klik op Je account afsluiten onderaan de pagina.
  • Lees de informatie over het afsluiten van je account en klik vervolgens op Mijn account afsluiten.
Belangrijk

Je hoeft je account niet af te sluiten om je e-mailadres te wijzigen. Dit kan je altijd doen via de accountinstellingen.

Wat je nog moet weten

• Je account wordt onmiddellijk gedeactiveerd. Je kan binnen een periode van 14 dagen je account opnieuw activeren door opnieuw in te loggen met je EnergieID-account.
  • Zodra je account is gedeactiveerd kan niemand nog je gegevens zien.

Beheerders van groepen

Als je de enige beheerder bent van een groep, dien je eerst een nieuwe beheerder voor die groep in te stellen alvorens je account definitief kan worden verwijderd.