Ik ben verhuisd, wat nu?

Proficiat met je nieuwe woning! Om je energieverbruik correct op te volgen, vragen we je om een nieuw dossier aan te maken in EnergieID. Volg deze eenvoudige stappen:

• Log in op je EnergieID-account.
  • Klik op en vervolgens op Nieuw dossier aanmaken.
  • Kies het type dossier dat je wenst aan te maken.
  • Geef het nieuwe dossier een naam en geef basisinformatie zoals plaats, grootte van het gezin, enz.
  • Klik op Aanmaken en je nieuwe dossier is klaar.
  • Open vervolgens je dossier om je digitale meter te koppelen of om handmatig meterstanden in te geven.

Als je toegang wilt behouden tot je oude dossier, hoef je het niet te verwijderen. Je kunt gewoon een nieuw dossier aanmaken voor je nieuwe adres. Op die manier behoud je je historische gegevens en kun je tegelijkertijd je energieverbruik voor je nieuwe woning volgen.